Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
PROGRAMAREA PREALABILA
     Programarea prealabila - garanția confortului D-stră.
 
     Noi prețuim timpul D-stră, de aceea vă propunem să efectuați o programare prin coordonarea datei și orei investigației sau consultației de care doriți să beneficiați.
     Vă recomandăm să începeți vizita cu consultația medicului terapeut pentru a putea stabili starea sănătății D-stră și conduita ulterioară. 
 
     Veniți mai devreme (din timp).
 
     Vă rugăm (recomandăm) să vă prezentați cu 10-15 minute mai devreme de ora programării, pentru a îndeplini formalitățile de înregistrare, pentru a vă acomoda și a vă concentra asupra investigației.
     Dacă D-stră întârziați iar spațiul următor este ocupat deja pentru o altă investigație pentru un alt pacient, vom fi nevoiți să micșorăm timpul investigației D-stră sau în cazul când aceasta nu este posibil să vă reprogramăm pentru o altă dată/oră disponibilă pentru a nu perturba programările următorilor pacienți.
 
     Contramandarea progrămării.
 
     În cazul când D-stră nu aveți posibilitatea să vă prezentați la investigația programată, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 84-00-00, pentru a ne anunța despre aceasta cât de curând posibil, pentru a putea oferi acest spațiu atât de necesar altui pacient.
 
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team