Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
1. Echipamentul Centrului
     În anul 2011, Centrul de Diagnostic German a amenajat o secție modernă de Laborator de Diagnostic Clinic,  în conformitate cu standardele internaționale privind activitățile de laborator, completând gama largă de servicii oferite de clinica noastră. 
Datorită relaţiilor exclusive cu cei mai renumiţi producători mondiali da aparataj si reagenţi, laboratorul este dotat cu utilaj de ultima generaţie, ale firmelor: Hoffman La Roche, Siemens, Sysmex - test-sisteme de o sensibilitate şi specificitate remarcabilă. Dispunem de sistem informaţional de laborator integrat, conexiune on-line a aparatajului la sistem, on-line validarea rezultatelor - aceasta permite automatizarea procesului de laborator şi reducerea ”factorului uman” practic la zero.
 
     Propunem un spectru larg de investigaţii. Unele cercetari complicate şi rar întâlnite se vor efectua în Germania , în laboratoarele Limbach Group – cel mai mare grup de specialitate din Germania. Absolut toate rezultatele sunt arhivate şi păstrate în formă electronică.
 
     Dedicaţia personalului către intensa activitate de învaţământ universitar şi stagierele din țările europene, caracterizează orientarea spre dezvoltare și perfecționare a secției Laborator a Centrului de Diagnostic German.
 
     Recoltarea se face zilnic. Sala de recoltare este modern echipată şi asigură cele mai bune condiţii în ceea ce priveşte calitatea probelor recoltate, condiţiile de igienă, securitatea biologică precum şi tot confortul pentru pacienţii noştri.
 
     Echipamentul Centrului
 
     Analizator imunochimic Cobas “e 411” La Roche – caracterizat prin sensibilitate superioară analitică şi spectru larg de investigaţii de o calitate incomparabilă.
 
     Lucrând la analizatorul Cobas “e 411”, este  suficient de încărcat reactivele, calibratorii şi controalele, programarea analizatorului fiind automată şi fără erori. Programele controlului calităţii monitorizează productibilitatea şi exactitatea probelor.
 
     Analizator biochimic Cobas”Integra 400” La Roche - analizator complet automat, care funcţionează pe baza a 3 principii: fotometrie de absorbţie, turbidimetrie, polarimetria fluoriscentă ionoselectivă.
 
     Modalitatea de reglare  automată permite sistemei de a micşora considerabil intervenţia operatorului. Termostat cu temperatură exact controlată, ce determină condiţii stabile pentru efectuarea cercetărilor şi obţinerea rezultatelor exacte. Reconstituirea reactivilor se face automat în aparat, eliminându-se apariţia erorilor datorită pipetării manuale. Pot fi introduse în orice moment până la 90 de probe, probele de urgenţă având prioritate indiferent de stativul în care sunt introduse.
 
     Analizator hematologic SYSMEX  XT-2000i  Siemens - complet automatizat pentru 30 parametri ce are la bază tehnologia de citofluorometrie în flux şi semiconductor cu laser, oferind rezultate de o calitate foarte înaltă.
 
     Proprietăţi:
- Identificarea şi scanarea probei;
- Formula leucocitară completă;
- Numărarea reticulocitelor, inclusiv indicele de maturitate pentru eficacitatea monitoringului activităţii eritropoetice;
- Calculare suplimentară optică a trombocitelor pentru obţinerea rezultatelor exacte;
- Include pachetul complet de programe pentru efectuarea controlului extern şi intern de calitate.
 
     Analizator de coagulare Dade Behring, Siemens
 
     Analizator de coagulare utilizat pentru efectuarea tuturor testelor de coagulare tradiţionale, precum şi de specialitate. Pipetarea reactivului declanşează măsurarea, care se vor opri automat în momentul în care se desfăşoară cheagul. Este un aparat foto-optic, care combină avantajele tehnicilor de sesizare mecanică şi optică a cheagului cu ajutorul metodei turbid-densitometrice. Are două canale, ceea ce permite măsurarea simultană a două probe, tastatura, care permite un mod de lucru foarte simplu şi un display care afişează simultan rezultatele ambelor probe.
 
     Sistem semiautomat pentru cercetari imunoenzimatice ELISA, Tecan
 
     ELISA-enzyme-linked immunosorbent assay, metodă de detectare a unor molecule cu ajutorul complexelor antigen-anticorp conjugate cu o enzimă, bazată pe o selectare şi specificitate înaltă a reacţiilor imunologice, foarte sensibilă cantitativ şi calitativ, noniradiantă.
 
     Cititorul universal Sunrise, este elaborat în corespundere cu derectiva Europeană pentru in vitro diagnostic, cu folosirea tehnologiilor moderne în funcţionarea lui. Permite efectuarea tuturor metodelor imunoenzimatice în diagnosticul clinic.
 
     Analizator de urină Urysis 1100, La Roche - funcţionează pe principiul de fotometrie reflectometrică. Parametrii măsuraţi: pH-ul, densitatea optică, leucocitele, nitrații, proteinele, glucoza, cetonele, urobilinogenul, bilirubina, sângele ocult (eritrocitele, hemoglobina).
 

 
Tel.: (+ 373 22) 84-09-28
2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team