Română
Русский
English
0 Lei
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
Radiografia
Care sunt priorităţile Radiografiei faţă de Roentghenografie ?
     Una din cele mai importante priorităţi este posibilitatea efectuării examinării în timp real, ce permite vizualizarea nu doar a structurii organului examinat, dar şi proprietăţile lui de contractare, dilatare şi umplere în urma administrării contrastului.

Există momente speciale de protecţie a pacienţilor pediatrici ?
     Siemens Axion Iconos R100 este dotat cu o sistema de micşorare a dozei de iradiere cu 50%, avantajoasă în special în examinările pediatrice.


Care sunt posibilitaţile Axion Iconos R100 în examinarea sistemului musculoscheletal ?
     Axion Iconos R100 permite examinarea pacienţilor imobilizaţi (politraumatici). Această oportunitate este datorată mobilităţii mesei rentghenologice, atât în plan longitudional cât şi în plan transversal, ce permite printr-o singură examinare cercetarea mai multor segmente a corpului uman.

Conduita pacientului după examinare irigoscopică ?
     Consecintele sunt de caracter tranzitor şi ţin de eliminarea contrastului din organism care durează 24-30 ore. După examinare se poate reveni la activităţi şi o dietă normală. În primele 24 de ore după examinare se indică un consum sporit de lichid. Pentru grăbirea eliminării contrastului se recomandă preparate laxative sau/şi efectuarea unui clister evacuator.

Care sunt contraindicaţiile în cazul examinărilor cu Axion Iconos R100 ?
- graviditatea;
- reacţiile alergice la substanţele de contrast.

2013 © COPYRIGHT CDG.
Toate drepturile sunt rezervate.
Infoline şi Programări
84 00 00
bd. Negruzzi 4/2
realizat de DQ Team